M-am înscris la SuperBlog 2018!

Cred că luna octombrie va fi o lună a provocărilor.

În ultima perioadă, am decis să fiu mai activă în online și m-am înscris în tot felul de grupuri cu și despre blogging. Pe unul dintre aceste grupuri am văzut un articol despre SuperBlog 2018, despre care nu știam mai nimic, recunosc. În ultimul an, de când am început blogul de travel Plecată Hai-Hui, în puținul timp liber avut, m-am concentrat foarte mult pe scris și foarte puțin pe networking sau noutăți din online, evenimente pentru bloggeri, colaborări. Mi-am propus ca pe viitor să fiu mai atentă și să mă implic mai mult, să-mi testez limitele, să mă provoc să învăț cât mai mult din acest domeniu.

După 6 ani de HR, m-am întors puțin cu fața spre scris, pasiunea mea din toate timpurile și iată-mă deci cu dorința de a participa la SuperBlog 2018. Totuși, ce e SuperBlog?

Dacă aruncăm un ochi pe site-ul www.super-blog.eu vom vedea că SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Dacă nu te oprești din citit și ajungi la partea în care organizatorii îți spun că până acum au fost organizate 16 ediții, iar cea care tocmai a început pe 1 octombrie este a 17-a ediție, care mai marchează și 10 ani de la lansarea proiectului, parcă-parcă îți vine să îi crezi pe cuvânt. În acești 10 ani de blogăreală competitivă s-au scris peste 31 000 de articole (wow!) și au participat 2600 de bloggeri talentați. Well, dacă e competiție, sunt și premii (un motiv în plus pentru care m-am înscris, dar nu mai spuneți nimănui)!

Cum funcționează competiția SuperBlog?

Perioada concursului pentru cea de-a 17-a ediție SuperBlog este 1 octombrie – 1 decembrie 2018, iar bloggerii talentați se pot înscrie oricând, în perioada aceasta. E drept că vor fi puțin penalizați, dar hei, mi se pare cinstit! Probele vor fi propuse de organizatori, de sponsori și/sau alți parteneri, iar bloggerii vor avea 7 zile la dispoziție pentru fiecare probă. La finalul fiecărei probe, the winner takes it all bineînțeles.

De ce m-am înscris?

Fără dubiu, ca să mă provoc.

Am stat puțin în dubii întrucât probele sunt diverse și multe dintre temele abordate în anii trecuți nu prea au avut legătură cu blogul meu de călătorii. În plus, la sfârșitul lunii octombrie voi pleca în Iordania și deși îmi iau laptopul de fiecare dată cu mine, atunci când sunt plecată nu prea am nici chef, nici timp să scriu, deci s-ar putea să ratez ceva probe. Am luat în calcul și faptul că, deși procesul de jurizare urmărește niște aspecte standard,  concrete, s-ar putea să apară în joc și o părticică subiectivă, în funcție de așteptările membrilor juriului, strategia fiecărui sponsor etc.

Ați spune că plec greșit la drum, cu mentalitatea învinsului, dar nu. Cum sunt foarte nouă în branșa asta a bloggerilor și chiar a scrisului pe teme diverse, dincolo de premii (care-s foarte atrăgătoare, by the way), experiența în sine mă interesează în mod real. Să văd cum se întâmplă lucrurile, dacă pot să îmi adaptez stilul de scris la fiecare probă, dacă se potrivesc așteptările mele cu cele ale sponsorilor.

Toate articolele pe care le voi scrie pentru această competiție vor apărea marcate pe site. Așadar, dacă veți vedea că voi scrie despre construcții, haine sau alte subiecte care n-au legătură cu pasiunea noastră pentru #plecărilehaihui, vă rog să fiți puțintel îngăduitori și să nu-mi dați unfollow în următoarele două luni. După 1 decembrie promit să revin exclusiv la haihuielile noastre! 🙂

Zic să am spor, succes și inspirație!

Stați cu ochii pe blog, deja sunt în urmă cu două probe, urmează să vă bombarez curând!

Haihuieli faine,

Cristina

*Copyright imagine de articol: https://super-blog.eu.

Anunțuri publicitare

Ce părere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.